Románia

Részeg biciklist igazoltattak a rendőrök, kőzápor és verekedés lett a vége

Elszabadultak az indulatok Vajdahunyadon.

2020.04.19 08:30ma.hu

Utcai zavargásokhoz hasonló jelenetek zajlottak szombat este Vajdahunyadon, az ortodox húsvét előestéjén - írja a Főtér.ro. A konfliktus akkor robbant ki, amikor a járőröző rendőrök a város Micro 6 lakótelepén igazoltattak egy biciklist, aki, amellett, hogy részeg volt, nem is rendelkezett a szükséges papírokkal, ráadásul erőszakossá vált, amikor közölték vele, hogy bekísérik az őrsre.

Rögtön ezt kökvetően a biciklis személy tucatnyi dühös rokona és ismerőse támadt a rendőrökre és kövekkel és egyéb tárgyakkal dobálták meg az egyenruhásokat, mivel szerintük a rendőrség szabálytalanul járt el. Két rendőrautó megrongálódott.

A konfliktus miatt csendőrök és a különleges egységek csapatai is a helyszínre érkeztek, egy figyelmeztető lövés is eldördült. Három rendbontót őrizetbe vettek és a többiek azonosítása is folyamatban van, a helyszínen pedig továbbra is járőröznek, hogy megakadályozzák a további rendbontást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.