Koronavírus-járvány

Koronavírus - Így temetkeznek New Yorkban - durva videó

Még az űrből is látni a tömegsírokat.

2020.04.10 17:17ma.hu

Még az űrből is láthatóak a New York-i tömegsírok, amelyekbe a koronavírus-járvány áldozatait temetik. A videófelvételen jól látni, ahogy a védőfelszerelésbe öltözött emberek egymásra rakják a koporsókat a hatalmas sírgödrökbe a Hart-szigeten.

A koporsókat targoncákkal szállítják a tömegsírokhoz, majd azokat egymásra rakják, és elföldelik. Rengeteg embert temettek így el, tucatszámra készült fenyőkoporsóba, mindenféle ceremónia nélkül. Olyan mélyek a gödrök, hogy a munkások létrával tudnak csak lemenni.

A legtöbb regisztrált fertőzött jelenleg az Egyesült Államokban van: 465 750, ami 33 618-cal több, mint csütörtökön. A gyógyultak száma 25 960, a halálos áldozatoké 16 684. A helyzet továbbra is New Yorkban a legsúlyosabb. Andrew Cuomo, az állam kormányzója csütörtökön azt mondta, ez a járvány már jóval több áldozatot követelt, mint a 2001. szeptember 11-én elkövetett terrormerényletek. Sajtóinformációk szerint Donald Trump amerikai elnök újabb munkacsoportot kíván létrehozni, amely kizárólag a járvány okozta gazdasági visszaeséssel foglalkozik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.