Járvány

13 éves fiú a koronavírus legfiatalabb brit áldozata

A brit egészségügyi hatóság részéről rendkívül tragikusnak mondták, hogy egészen fiatalok halálát is okozhatja a betegség.

2020.04.01 07:49MTI

Egy 13 éves fiú is belehalt a koronavírus-járványba Nagy-Britanniában, ezzel valószínűleg ő eddig a ragály legfiatalabb brit áldozata - adta hírül az AP amerikai hírügynökség kedden.

A fiú London déli részén lakott, és múlt hét csütörtökön került a King's College Kórházba. Négy nap múlva végzett vele a kór.

A brit egészségügyi hatóság részéről rendkívül tragikusnak mondták, hogy egészen fiatalok halálát is okozhatja a betegség.

A legutóbbi adatok szerint a szigetországban a decemberben Kínából kiindult járványnak már mintegy 1800 halottja van és 25 150 bizonyított fertőzöttje. A hatóságok eddig 143 ezer embert teszteltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.