Koronavírus-járvány

Vicces ruhákat vesz fel a postás, hogy feldobja az emberek kedvét

Egy angol kézbesítő igyekszik felvidítani a címzetteket ebben a cudar helyzetben.

2020.04.01 04:31ma.hu

Egy brit postás úgy döntött, hogy különféle vicces és meglepő öltözékekben viszi ki a postai küldeményeket a koronavírus-járvány miatt otthonukban magukat halálra unó embereknek.

Jon Matson már négy éve dolgozik a királyi postánál, és most úgy döntött, hogy egyenruhája helyett valami egészen mást vesz fel - például pompomlány-ruhát vagy gladiátorfelszerelést. A munkaadói csupán annyi kikötést tettek, hogy az igazolványa és a céges cipője mindenképpen legyen rajta.

A férfi nagyon elégedett kezdeményezésével, mert úgy ítéli meg, hogy az emberek minden nap egyre jobban várják - hogy egy kicsit feldobja, színesítse napjaikat otthonukba zárva.

A férfi eredetileg csak heti egy alkalommal tervezte a beöltözést, de mivel ekkora népszerűségnek örvend, meggondolta magát: "Fantasztikus volt látni, ahogy sikerül megmosolyogtatnom az embereket."

Mint mondta, természetesen aggódik, hogy ne kapja el a vírust, de nem tudna otthon maradni a fenekén. "Ha látom az embereket mosolyogni, az nekem is sokat segít mindenben."

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.