Járvány

Koronavírus - Megszólalt az Olaszországban ragadt magyar kamionsofőr

A férfi múlt hét szerda óta vesztegel annak a világcégnek az egyik telephelyén, aminek dolgozik.

2020.02.28 19:30ma.hu

Nagy a félelem - ezt mondta az ATV Híradónak az a kamionsofőr, aki Lombardiában ragadt a karantén miatt. Hegedűs Géza múlt hét szerda óta vesztegel annak a világcégnek az egyik telephelyén, aminek dolgozik. A férfi azt mondta, hogy jól van, semmilyen tünete nincs, de a környéket lezárták, arra pedig a csendőrség és a katonaság vigyáz, hogy senki ne hagyja el a karantént. Az utcákon maszkokban járnak az emberek, és már szinte mindent felvásároltak a polcokról. Hegedűs Géza szerint legkorábban másfél hét múlva jöhet haza.

"Ma éppen csönd van. Minden nap hív a konzulátus, gyakorlatilag kérdeznek, hogy van-e mindenem: élelem, víz, satöbbi. Gyakorlatilag én rendben vagyok. Csönd van, se ki, se be. Embert, nem nagyon látok. Úgyhogy olyan, mintha megállt volna az élet. Rajtam kívül van itt még hat kamion, ők is jól vannak" - nyilatkozta a kamionsofőr.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.