Bűncselekmény

Meztelen fiúkat fotózott egy magyar férfi egy dániai uszodában

Videókat is készített.

2020.02.28 15:42ma.hu

5 és 15 év közötti, öltözködő fiúkról készített fotókat egy 48 éves magyar turista Koppenhágában, a DGI Byen szállodakomplexum uszodájában. A rendőrséget egy szállodavendég értesítette múlt csütörtökön, aki látta, ahogy a férfi a meztelen gyerekekről készített képeket átmásolja a számítógépére. A férfi számítógépe egy kamerához volt kötve, ezen a fotók mellett videókat is találtak a kiérkező rendőrök - írja a dán sajtóra hivatkozva a hvg.hu.

A férfi beismerte, hogy ő készítette a felvételeket. Azt állította, csak magának fotózott, videózott és már megbánta, amit tett.

A magyar férfit gyermekpornográfiával vádolják, valamint azzal, hogy a fotóalanyok beleegyezése nélkül készített róluk felvételeket. Jelenleg előzetes letartóztatásban van. A dán törvények alapján Dániában folytatják le az eljárást, a férfit az ítéletig nem adhatják át Magyarországnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.