Románia

Holttestet kerülgettek a temesvári szupermarketben a vevők

Rosszul lett és meghalt egy férfi, de az üzlet nem zárt be.

2020.02.20 08:22ma.hu

Rosszul lett és meghalt szerdán egy férfi egy temesvári szupermarketben. Az üzlet ennek ellenére nem zárt be, így a vásárlóknak egy holttestet kellett kerülgetniük - írja a Mszol.ro.

Az Antena1 híradója szerint a férfi vásárlás közben esett össze. A kihívott mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Később megérkeztek a rendőrök is, akik letakarták a holttestet, s vizsgálni kezdték a haláleset körülményeit.

A szupermarket vezetőit nem rázta meg különösebben a tragédia, továbbra is beengedték az üzletbe a vásárlókat, akiknek így egy letakart holttestet kellett kerülgetniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.