Baleset

Részeg sofőr gázolta el a zebrán tolt babakocsit, ami több métert repült a levegőben

A kisbabának csodával határos módon nem lett komolyabb baja.

2020.02.10 15:56ma.hu

Súlyos baleset történt múlt hét pénteken az ukrajnai Energodar városában. A 34 éves Maria Hacsenkó babakocsiban tolta át három hónapos kisfiát a zebrán. Egy autós megállt nekik, a nő elindult, ám a belső sávban érkező autós fékezés nélkül száguldott át a zebrán, telibe kapva a babakocsit, mely több métert repült a levegőben. A megrázó jelenetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

A kisbabát azonnal kórházba szállították, csodával határos módon nem lett komolyabb baja, ám a biztonság kedvéért kicsit még benntartják, folyamatos megfigyelés alatt van.

A kisfiút feltehetőleg a babakocsi kemény szerkezete mentette meg, valamint az, hogy édesanyja vastag ruhákba bugyolálta, hogy ne fázzon.

A 39 éves gázoló  vérében a megengedett alkoholmennyiség majdnem tízszeresét találták. Előzetes letartóztatásba került, 3-tól 8 évig tartó szabadságvesztést is kaphat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.