Románia

Hirtelen rosszul lett, mielőtt meghalt a kilencéves kislány a fogarasi játszótéren

Megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

2020.02.10 15:25ma.hu

Egyelőre megmagyarázhatatlan tragédia történt egy fogarasi családban: szombat este a Brassó megyei város egyik játszóterén meghalt egy kilencéves kisgyerek.

Mostanáig annyi derült ki, hogy egy kislányról van szó, aki hirtelen rosszul lett, majd eszméletlenül esett össze. A mentőket este fél kilenc tájban riasztották. Megpróbálták újraéleszteni a gyereket, de sikertelenül - írja a Maszol.ro.

A holttestet a kórházba szállították, hogy a boncolás során állapítsák meg a halál pontos okát. A fogarasi ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával indított vizsgálatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Koronavírus - Összegyűjtötte a járvánnyal kapcsolatos tévhiteket a WHO

A vírus elleni védekezés leghatékonyabb módja a gyakori kézmosás.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.