Baleset

Ellopta apja autóját, nem sokkal később meghalt a 13 éves gyerek

Életét vesztette vasárnap Vajdahunyadon egy 13 éves fiú, aki ellopta az apja autóját, és a gépkocsival egy fának ütközött.

2020.02.03 15:20ma.hu

A helyi portálok beszámolói szerint a tragédia vasárnap délben történt, a megyeszékhely felsőszilvási kijáratánál. A kamasz az apja tudta nélkül ült be a jobbkormányos, Angliában bejegyzett autóba, és száguldozni kezdett a város utcáin. Egy kereszteződésnél nem tudta már uralni a járművet, amelyik nagy sebességgel egy út menti fának ütközött.

A 13 éves gyermek kirepült a gépkocsi szélvédőjén, és hiába próbálkoztak a rohammentősök egy órán át az újraélesztésével, a helyszínen életét vesztette. A rendőrség bűnvádi vizsgálatot indított a baleset ügyében - írja a Maszol.ro.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.