Baleset

Hatalmas robbanás rázta meg Észak-Houstont - videó

Egy propilén tartály robbanhatott fel egy telephelyen.

2020.01.24 14:35ma.hu

Ablakok és ajtók törtek be Houston északi részén helyi idő szerint hajnali 4 óra körül, amikor robbanás történt egy épületben, írja a CNN. Arról egyelőre nincsen információ, hogy mi okozta a robbanást, egy embert azonban biztosan kórházba kellett vinni, mert megsebesült a betört üvegtől. A KPRC 2 News szerint akadt, aki arra ébredt, hogy potyog a fejére a vakolat, más arról számolt be, hogy az egész környék olyan mint egy háborús övezet. Minden ablakot és garázsajtót betört a környéken, sőt, tetők és falak is sérültek.

Szemtanúk két, megsebesült embert láttak kisétálni a roncsok közül, illetve a Watson Grinding and Manufacturing vállalat tájékoztatása szerint a detonáció az ő épületükben történt, és valószínűleg propilén tartály robbanhatott fel, mondta a tulajdonos az Eyewitness Newsnak. A CNN azt írja: az első nagy detonációt több kisebb követte pár órán belül. A környéken az iskolák nem zárnak be, viszont a diákokat nem engedik ki a levegőminőség miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.