Állatkínzás

Felháborodott az internet népe: 68 méteres toronyból lökték ki a bungee jumpingozó malacot

A videón hallani, ahogy szegény állat visít félelmében.

2020.01.20 15:30ma.hu

Óriási felháborodást keltett egy kínai vidámpark akciója. Az új bungee jumping torna megnyitója során két férfi felcipelt a 68 méter magas torony tetejére egy 75 kilós malacot, adtak rá egy lila palástot, becsatolták, majd kilökték. Az esetről készült videófelvételen hallani lehet, hogy az állat visít félelmében.

Ez a kegyetlenség még Kínában is felháborodást okozott, ahol egyébként a mai napig nincs állatkínzást tiltó törvény. A PETA szerint a nagy felháborodás annak a jele, hogy szépen lassan a kínaiak is megértik az állatok védelmének fontosságát.

A csungkingi vidámpark később közleményben elismerte, hogy hibázott, és bocsánatot kért.

Szerencsétlen malac sorsa a mutatvány után sem fordult jobbra: miután végigretteghette az ugrást, vitték a vágóhídra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.