Gyilkosság

Megtámadott egy nőt, majd megölte a kiérkező rendőröket - videó

Ki akarták lakoltatni a 60 éves férfit Hawaii-on, inkább lelőtt két rendőrt és felgyújtotta a házat.

2020.01.20 08:45ma.hu

Megöltek két rendőrt, miután egy nő bejelentést tett a segélyhívón, mert megtámadták. Mint kiderült, ki akarta lakoltatni egyik albérlőjét, ám a férfi inkább megkéselte, a kiérkező járőrökre tüzet nyitott, majd - bár golyóálló mellényt viseltek - kettőt közülük agyonlőtt, végül pedig felgyújtotta az ingatlant.

A tettes, Jerry Hanel főbérlőt, Lois Caint a lábán sebesítette meg honolului házában, aki azonnal hívta a rendőröket. Tiffany Enriquez és Kaulike Kalama a helyszínen meghalt. Az még nem tisztázott, hogy Hanel milyen fegyverrel lőhetett és honnan szerezhette, mert nem volt fegyvertartási engedélye. A tűz ráadásul átterjedt a szomszédos épületekre is, komoly kár keletkezett, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat.

Hanel ezermesteri munkáért cserébe ingyen lakhatott 2015 óta a Cain házában, aki viszont úgy döntött, hogy a férfi nem maradhat tovább, ekkor kezdődött az ámokfutás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.