Szlovákia

Két és fél éve eltűnt nő holttestét találhatták meg egy házban Nádszegen

A gyilkos maga jelentkezett a rendőrségen.

2020.01.14 11:47ma.hu

Hétfőről keddre virradó éjszaka egy 28 éves férfi jelent meg a rendőrség nádszegi kirendeltségén, ahol bejelentette, hogy néhány évvel ezelőtt megölt egy nőt. A férfi jól láthatóan tudatmódosító szerek hatása alatt állt - írja a Parameter.sk.

A rendőrök elmentek a férfi házához, ahol a lépcsők alatt egy szőnyegbe csavart emberi torzóra bukkantak. A holttest személyazonossága egyelőre nem ismert, információink szerint viszont egy 51 éves nádszegi nő lehet az áldozat, akit 2017 szeptembere óta eltűntként keresett a rendőrség.

A helyszínelés a délelőtti órákban is folyamatban volt, a holttestet átvizsgáló orvos törvényszéki boncolást rendelt el.

A rendőrség bővebb információkkal jelenleg nem szolgálhat.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.