Brutális

Kitették az erkélyre aludni, halálra fagyott egy csecsemő Oroszországban

Szülei azt szerették volna, hogy friss levegőn aludjon, ezért tették ki a mínusz 7 fokba.

2020.01.07 18:09ma.hu

Halálra fagyott egy hét hónapos kisfiú Habarovszk városában, miután a szülei kitették a mínusz 7 fokos hidegbe az erkélyre aludni. A szülők azt szerették volna, hogy friss levegőn aludjon a gyerek, ezért öt órán keresztül kint hagyták a hidegben. Nyomozás indult ellenük - írja a BBC.

A tragikus esettel kapcsolatban az egészségügyi miniszter arra figyelmeztetett minden szülőt, hogy soha ne hagyják gyermekeiket őrizetlenül a szabadban.

Oroszországban egyébként nem ritka, hogy a hideg ellenére is kint altatják a gyerekeket, mert úgy hiszik, így megelőzhető a köhögés és a megfázás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.