USA

Mégsem az aligátor ölte meg a férfit, akinek a végtagjait megtalálták az állat gyomrában

Egy aligátor által félig felfalt férfi holttestére bukkantak még júniusban az amerikai hatóságok Floridában, de pénteken közölték: nem a hüllő ölte meg, hanem metamfetamin túladagolás végzett vele.

2019.12.14 10:15MTI

A kérdést a halottkém oldotta meg; a boncolás arra derített fényt, hogy az áldozat szervezetében halálos adag kábítószer volt, abba halt bele.

A 45 éves férfi holttestét Polk megyében találták egy öntözőcsatornában, Orlando és Tampa között félúton. A férfi egyik keze és lába azonban egy aligátor gyomrából került elő, amelyet szakemberek fogtak be és öltek le. Az áldozat boncolásakor a patológus arra jutott, hogy a férfi már halott volt, amikor az aligátor leharapta a végtagjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.