Be-csapó

Épp a rablás jelenetét forgatták az utcán, amikor egy lakos váratlanul közbelépett...

A férfi nem vette észre, hogy filmforgatás zajlik, élesben támadt az álrablókra.

2019.12.09 16:30ma.hu

Egy rémült helyi lakos rontott egy rablás kellős közepében az angliai Dorset megye Winfrith Newburgh városában, mivel nem vette észre, hogy egy új indie horrorfilm forgatásába csöppent bele.

Nem sokkal azután, hogy elhangzott a jelenet felvételét indító csapó szó, érkezett a férfi az üzlethez, és mivel valódinak hitte az incidens, mindent megtett azért, hogy megállítsa a bűnözőket - írta a Daily Mail..

A Perran című film jövőre kerül a mozikban, és a forgatáshoz használt kamerákat egy autóban helyezték el, hogy rögzíteni tudják a menekülést több irányból, ezért nem volt egyértelmű, hogy forgatnak.

"Nyilvánosan szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek a türelmükért, és őszintén elnézést kérnünk azoktól, akiknek tevékenységünk kellemetlenségeket okozhatott" - mondta a stáb az incidens után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.