Durva

Svédországban visszahívtak egy dobozos sört, mert felrobbanhat

Felszólították a fogyasztókat, hogy a már megvásárolt sört vigyék vissza a legközelebbi boltba.

2019.11.16 14:24MTI

Robbanásveszély miatt kivont a forgalomból egy dobozos sört a Systembolaget svéd alkoholmonopólium. A cég pénteki közleménye szerint fennáll a veszély, hogy az Omnipollo Tetragrammaton sörösdobozok felrobbannak, néhány esetben ez már meg is történt a boltokban. Felszólították a fogyasztókat, hogy a már megvásárolt sört vigyék vissza a legközelebbi boltba.

A robbanásveszélyes sört a monopolvállalat 445 üzletéből 128-ban árusították. A cég nem közölte, hogy mitől robbanhatnak fel a dobozok. Svédországban kizárólag a Systembolaget állami vállalat jogosult 3,5 százalékosnál magasabb alkoholtartalmú italok árusítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.