Légi

A sztrájk befejeződése után is fennakadásokra kell készülni a Lufthansa járatainál

Noha péntek éjfélkor véget ért a Lufthansa légiutas-kísérőinek 48 órás sztrájkja, szombaton még több járattörlésre és késésre kell számítaniuk az utasoknak.

2019.11.09 13:24MTI

A kétnapos sztrájk miatt 1500 járatot kellett törölni, ami 200 ezer utast érintett. Több budapesti járat is kimaradt a sztrájk ideje alatt - közölte a Lufthansa szóvivője.

A német légiutas-kísérők független szakszervezete (UFO) valamennyi Németországból induló csütörtöki és pénteki Lufthansa-járatra sztrájkot hirdetett, mert a Lufthansa vezetősége mindeddig nem volt hajlandó tárgyalni velük a béremelésről és a munkafeltételekről. A héten azonban a felek megállapodtak abban, hogy vasárnap tárgyalásokat kezdenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.