Állati

Rátámadt a krokodilra egy 11 éves kislány, hogy megmentse barátnője életét

Gondolkodás nélkül beugrott a vízbe, hogy segítsen.

2019.10.30 17:57ma.hu

Megmentette barátnője életét a 11 éves Rebecca Munkombwe - írja a helyi sajtó. A gyerekek a zimbabwei Deka folyó egyik mellékágánál játszottak, mikor Rebecca azt hallotta, hogy kilenc éves barátnője, Latoya Muwani a vízből segítségért kiállt.

A kislány azt kiabálta, hogy valami megharapta a lábát és le akarja húzni a víz alá. Rebecca úgy gondolta, mivel ő a legidősebb a gyerekek között, így kötelessége segíteni, ezért gondolkodás nélkül a vízbe ugrott, majd azt látta, hogy barátnőjét egy jókora krokodil ragadta meg. A kislány ezután gyorsan a hüllő hátára mászott és az állat szemébe mart. A krokodil erre elengedte barátnőjét, akivel gyorsan kiúsztak a vízből, majd segítséget hívtak.

A Latoya Muwani csodával határos módon kisebb sérülésekkel megúszta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.