Elképesztő sztori

Még emésztetlenül találták meg az egyben lenyelt nőt a közel 8 méteres piton hasában - videó

Amikor felnyitották a kígyót, megtalálták a nő testét, ruhástul, épen.

2019.10.20 19:44ma.hu

Senki sem tudta, hová tűnt az 54 éves indonéz asszony, majd megtalálták egy piton gyomrában a testét. A nő Celebesz szigetén tűnt el, mikor kiment a tanyájukra, fél mérföldnyire a házuktól, miután a vaddisznók rendre feltúrták az egészet. Mivel nem tért haza, keresni kezdték a kert közelében, ám csak a zseblámpáját, a szandálját és a bozótvágóját találták meg a földön.

Hamarosan összegyűltek a helyiek, és kettesével keresni kezdték az eltűnt személyt. Nem sokkal később gyanús lett nekik egy közel 8 méteres piton, amelyik 100 méterre a háztól hatalmas, középen feldagadt testtel feküdt. Gyorsan felvágták, de már nem tudták megmenteni a nőt, hiába volt még emésztetlen a teste, megfulladt.

Bár az eset tavaly történt, újra felütötte fejét a hír a közösségi oldalakon.

Egy évvel az eset előtt ugyanitt egy 25 éves gazdát nyelt le egyben egy hatalmas kígyó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.