Tragédia

Gyermekek haltak meg egy lakástűzben az orosz fővárosban - videó

Egy háromszintes lakóház két földszinti lakásában keletkezett tűz. Az égő épületből 12 embert kimenekítettek a tűzoltók.

2019.10.07 10:50MTI

Öt ember, köztük négy gyerek halt meg hétfőn egy lakástűzben a Moszkva melletti Volokamszkban - közölte a rendkívüli helyzetek minisztériuma.

Egy nő hároméves gyerekével együtt megpróbált kijutni az égő épületből, de mindketten megfulladtak a lépcsőfeljáróban. Az egyik leégett lakásban három - egy-, három- és ötéves - gyerek holttestére bukkantak a tűzoltók. A gyerekek édesapja nemrég meghalt, az édesanya pedig a nagyapjukra bízta a gyerekek felügyeletét, de ő magukra hagyta a kicsiket, és éppen egyik ismerősénél volt, amikor lángra kapott a lakás.

A tüzet feltehetően rövidzárlat, illetve egy elektromos készülék meghibásodása okozhatta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.