Gyilkosság

Elraboltak és megöltek egy 11 éves kislányt Romániában

A brutális gyermekgyilkossággal egy holland férfit gyanúsítanak.

2019.09.23 10:30ma.hu
Az iskola térfigyelő kamerájának felvétele Adrianáról, amint hazafelé tart | Forrás: Kanal D

Holtan találtak vasárnap a hatóságok Dambovita megyében egy 11 éves kislányt, aki pénteken indult haza az iskolából, de azóta nem látták a szülei.

A gyermek testén külsérelmi nyomok voltak.

A Mediafax hírügynökség szerint a kislány a Gura Sutii nevű településen járt iskolába. Pénteken délután nem érkezett haza, ezért hozzátartozói jelentették az eltűnését. Még aznap több száz rendőr indult el a keresésére. Az akcióba egy helikoptert és drónokat is bevetettek.

Adrianára Produlesti község közelében találtak rá vasárnap délután, egy mezőn. A kislány halott volt, testén külsérelmi nyomokat találtak. A nyomozó hatóságok feltételezése szerint elrabolták és megölték.

A Digi24 értesülései szerint az első számú gyanúsított egy holland állampolgár - írta a maszol.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.