USA

Nem sikerült az 51-es körzet ostroma

UFO-hívők akartak betörni a nevadai 51-es körzetbe, hogy leleplezzék mi folyik az amerikai katonai bázison.

2019.09.21 09:50ma.hu

UFO-hívők nagy akciót szerveztek helyi idő szerint péntek hajnalra, hogy megrohamozzák a nevadai 51-es körzetet. Le akarták leplezni, hogy mi folyik a katonai bázison, összeesküvés-elméletek szerint ugyanis földönkívüliekkel kapcsolatos titkokat őriz ott az amerikai kormány.

A felhívás a Facebookon terjedt és az volt a lényege, hogy ha elég sokan összegyűlnek, senki nem tudja megakadályozni, hogy behatoljanak. A közösségi oldalon 1,7 millió ember jelezte részvételi szándékát, és kétmillió volt az érdeklődők száma. Ez már akkor is veszélyes tömeg, ha csak egy része jelenik meg, így a rendőrség hatalmas erőkkel készült az eseményre.

A nagy aggodalmak végül indokolatlannak bizonyultak, ugyanis mindössze 75-100 ember jelent meg a helyszínen - írja a BBC. Közülük is többen csak azért mentek, hogy egy jót szórakozzanak az UFO-hívőkön.

Azért így is akadt dolguk a rendöröknek: egy embert például letartóztattak nyilvános vizelésért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.