Állati

Szakított a hagyományokkal ez a zebragyerek - videó

Csíkok helyett pöttyökkel született.

2019.09.19 08:59ma.hu

A kenyai nemzeti parkban egy egyedi színű zebra született. Az állat sokkal feketébb, mint a fajtája többi tagja, csíkok helyett pöttyök, foltok vannak rajta.

Az emberiség régóta gondolkodik egy fontos kérdésen: a zebrák fehérek, fekete csíkokkal vagy feketék fehér csíkokkal? Ehhez képest ez a csikó igencsak feladta a leckét.

Szeptember 15-én, vasárnap jelent meg a szokatlan zebra a Maasai Mara rezervátumban. Az új dizájnja miatt rengetegen fotózták és videózták, hatalmas népszerűségre tett szert a csíkos hagyománnyal szakító fiatal állat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.