Gyilkosság

Kuciak-gyilkosság: külön eljárás keretében hallgatják ki Andruskót

Tanúvallomása szerint a gyilkosságot Alena Zsuzsová rendelte meg nála, akit Marián Kočner bízott meg.

2019.09.08 20:28ma.hu

Andruskó Zoltán a vizsgálat során tanúként szerepel majd Ján Kuciak és Martina Ku±nírová meggyilkolásása ügyében – ezt az RTVS közölte közösségi oldalán.

„Az RTVS információi szerint Andruskó Zoltánt külön eljárásban hallgatják ki. Az ügyész elméletileg megegyezéssel lezárhatja az ügyet vagy feltételesen felfüggesztheti az ellene folyó a büntetőeljárást” – írják.

Andruskó, aki a gyanú szerint az összekötő szerepét töltötte be az ügyben, a kezdetektől együttműködik a rendőrséggel. Tanúvallomása szerint a gyilkosságot Alena Zsuzsová rendelte meg nála, akit Marián Kočner bízott meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.