Bűnügy

Magyar hajléktalant vertek össze egy londoni luxusszálloda előtt - felkavaró videó

Aprópénzt szedett ki a szökőkútból, ezután nekitámadt a biztonsági őr.

2019.09.07 11:36ma.hu

Brutálisan megvertek egy magyar hajléktalan férfit a londoni Savoy luxusszálloda előtt. A felkavaró eset még tavaly decemberben történt, ám a Scotland Yard csak most kezdett el nyomozni az ügyben, miután nyilvánosságra került a bántalmazásról készült videófelvétel.

A Telegraph cikke szerint az Attilaként azonosított negyvenes éveiben járó férfi aprópénzt szedett ki egy közeli szökőkútból, azután támadt neki a biztonsági őr.

A Scotland Yard azt közölte a lappal, hogy még aznap este kimentek a helyszínre, ám a férfi nem akart feljelentést tenni. Az előkerült felvétel hatására viszont most újranyitották az ügyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.