Szlovákia

Hónapokon át kínoztak egy fiatal nőt egy pozsonyi lakásban

A terrornak a rendőrség péntek esti akciója vetett véget.

2019.09.01 14:19ma.hu

A rendőröket este 10 óra körül riasztották. Mivel a lakásból hangos kiabálás volt hallható a helyszínre érkezett egy túsztárgyaló is, aki felvette a kapcsolatot a fogvatartóval. Mivel azonban a férfi a kommunikáció során egyre agresszívabb lett, a rendőrök behatoltak a lakásba és lekapcsolták őt. A lakásban egy nőt találtak, akinek szemmel láthatóan orvosi segítségre volt szüksége - írja az Újszó.

A további nyomozás kiderítette, hogy a férfi legalább két hónapja kínozta fizikailag és szellemileg a nőt. Az áldozat arcán és egész testén véraláfutások, vágott és szúrt sebek voltak. Nem engedték szabadon mozogni és élelmet sem kapott.

A házkutatás során injekcióstűt és szárított növényeket is találtak, ezeket szakértői vizsgálatra küldték.

A férfi ellen eljárás indult, háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.