Gyász

Fura temetés: kivették a koporsóból, levetkőztették és fotózni kezdték a halottat - videó

A néhány héttel ezelőtt halálos motorbalesetet szenvedett 33 éves zenész temetését a hétvégén tartották, ám káoszba fulladt, miután a rajongók felnyitották a koporsóját.

2019.09.01 11:31ma.hu

Felnyitották rajongói DJ Arafat koporsóját a temetési szertartás alatt az elefántcsontparti Abidjan városában, majd le is vetkőztették, hogy meggyőződjenek tetoválásai alapján arról, hogy valóban imádott zenészük hunyt-e el néhány héttel ezelőtt.

A közösségi oldalakra felkerült felvételeken jól ltható, hogy káosszá vált a szertartás nem sokkal azután, hogy összegyűltek a gyászolók kegyeletüket leróni.

Előző este egy gigantikus búcsúkoncerttel köszöntek el a zenésztársak és a közönség DJ Arafattól, majd a másnapi zártkörű családi szertartásra betörő rajongók ellen még könnygázt is be kellett vetniük a rendőröknek.

Miután a helyszínre kivezényelt rendőrök és katonák nagyjából szétoszlatták a tömeget a koporsót újra behelyezték a sírba, amit gondosan lefalaztak, valamint katonákat állítottak a sír köré, hogy a rajongók többé ne tudják felnyitni.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.