Németország

Nyolcéves kisgyerek száguldott 140-nel a német autópályán

Ellopta édesanyja autóját.

2019.08.21 17:35ma.hu

Ellopta a család autóját és140 kilométer/órával száguldozott egy német autópályán egy nyolcéves kisgyerek. A gyerek édesanyja kedden éjjel értesítette a rendőröket, hogy fia ellopta az autóját. A nő ezután a kisfiú után indult és meg is találta. A gyerek a leállósávban állt, a vészjelzőlámpákat is felkapcsolta, sőt, még a háromszöget is kirakta a kocsi mögé.

Nem sokkal később megérkeztek a hatóságok is. Amikor a rendőrök kikérdezték, a kisfiú annyit mondott, hogy "én csak vezetni akartam egy kicsit." Elmondása szerint miután 140-nel hajtott összerezzent, ezután döntött úgy, hogy inkább félreáll, míg megtalálja valaki.

Az éjjeli kalandban szerencsére nem sérült meg senki, és anyagi kár sem keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.