Elképesztő sztori

Rejtélyes tévéfejű lény tartja sokkban a lakókat - mi történik azokkal, akik régi tévét találnak a házuk előtt? - videó

Augusztus 11-e óta Virginia államban többen is arra ébredtek, hogy a házuk előtt vagy a tornácon egy régi tévékészülék várja őket...

2019.08.16 12:38ma.hu

Mindenki azt kérdezi, hogy miért? Mivel nincs rá elfogadható magyarázat, ezért egyre ijesztőbbé válik a történet a Virginia államban élő lakosok számára, akik közül egyesek reggelre egy öreg tévét találnak a tornácukon.

Igen szokatlan dolog ez, de miután egyre többen jelentették a rendőrségnek a fura esetet, már visszanézték a térfigyelő kamerákat.

Akkor derült ki, hogy egy tévémaszkot viselő ember rakosgatja ki random a régi készülékeket a portákra.

Bár vannak, akik szórakoztatónak találják a dolgot, sokak szerint kétségbeejtő, hogy a tévéfejű lény éjszaka akciózik, és attól tartanak, hogy egyfajta jelzés vagy üzenet az, amit ilyenkor "lerak".

Sokan pedig tartanak attól, hogy mi lehet a következménye a dolognak... Sőt, azt sem tudni, hogy egy emberről van szó vagy többen csinálják a feszültséget. Mindenesetre a hatóságok nem tudnak mit csinálni, hiszen csak mert szokatlan, attól még szerintük senki sincs veszélyben.

Egy biztos, amennyiben elkapja a rendőrség, illegális szemétlerakás miatt vonhatják felelősségre a maszkos illetőt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.