Oroszország

Újabb robbanások a szibériai hadianyagraktárban, sérültek

A detonációt és az azt követő tüzet villámcsapás okozhatta, ugyanis a hétfői robbanásban tönkrement a villámhárító berendezés.

2019.08.09 18:31MTI

Két újabb detonáció történt pénteken abban a szibériai hadianyagraktárban, amelyben hétfőn már robbanás történt - közölte a Krasznojarszki terület kormányzójának sajtószolgálata.

A Krasznojarszki terület acsinszki járásában, Kamenka község határában lévő lőszerraktár területén történt újabb robbanásokban nyolcan megsérültek: öt civil, egy katona és két rendőr.

A TASZSZ katonai forrásokra hivatkozó jelentése szerint a detonációt és az azt követő tüzet villámcsapás okozta, ugyanis a hétfői robbanásban tönkrement a villámhárító berendezés.

A kormányzó sajtószolgálata szerint azonban újabb detonációk is történtek a hétfői robbanások miatt végzett aknamentesítés során. Kamenka lakosságát az újabb baleset miatt kimenekítik a hatóságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.