Gyilkosság

Újabb csontokat találtak a caracali rém kertjében

A maradványokat laborba szállítják, és elvégzik rajtuk a szükséges antropológiai- és DNS-vizsgálatokat.

2019.08.08 16:07ma.hu

A hatóságok újabb csontokra bukkantak a caracali gyilkosságok feltételezett elkövetőjének, Gheorghe Dincának a kertjében.

Egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy a csontok állati vagy emberi eredetűek-e. A maradványokat laborba szállítják, és elvégzik rajtuk a szükséges antropológiai- és DNS-vizsgálatokat. Sajtóinformációk szerint a rendőrség szerdán a laborba szállította a Dinca lakásán talált telefont, laptopot és fényképezőgépet, hogy azokat megvizsgálhassák a szakértők.

Kedden a Szervezettbűnözés- és Korrupcióellenes Igazgatóság (DIICOT) munkatársai a román rendőrség különleges nyomozóegységével együtt folytatták a kutatásokat, és valószínűleg egy harmadik holttest maradványait is megtalálták azon a helyen, ahol az áprilisban eltűnt, 18 éves Luiza maradványaira is rábukkantak - írta a Transindex.ro portál.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.