Színes

Egy brit nő plasztikai műtétekre bíztatja 14 éves lányát, mert 'a ronda emberek semmire sem viszik'

'A külsejére kell hagyatkoznia, hogy vigye valamire az életben, ezért tökéletesnek kell lennie.'

2019.08.07 19:38ma.hu

A 37 éves Carla Bellucci úgy gondolja, 14 éves lányának nem sok érzéke van a tanuláshoz, ezért nem is foglalkozik az oktatásával. A nő inkább azt támogatja, hogy Tanishát plasztikai műtétekkel tegyék szebbé, mert "csak a külsejével érhet el valamit az életben" - írja a brit bulvársajtó. A régebben modellként dolgozó nő emellett kijelentette: a ronda emberek semmire sem viszik.

"A külsejére kell hagyatkoznia, hogy vigye valamire az életben, ezért tökéletesnek kell lennie" - mondta a nő, hozzátéve hogy lánya 16 évesen már botox kezelést fog kapni, valamint az ajkait is fel fogják tölteni, 18 évesen pedig már a melleit fogják megcsinálni. Attól sem zárkózik el, hogy lánya fenekét megnagyobbítsák, mert most "nagyon lapos". Bellucci már most takarékszámlát nyitott a lányának, ahol a beavatkozásokra gyűjtenek.

Carla Bellucci egyébként azzal vált ismertté, hogy büszkén hirdette, hogyan verte át a brit állami egészségügyi szolgáltatót egy ingyenes orrplasztikáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.