Terror

Horror vérengzés egy üzletközpontban - AK-47-essel mészároltak a tettesek - videó

Lövöldözés volt egy El Pasó-i Walmartban - több halott is van, három embert letartóztattak.

2019.08.03 22:07ma.hu

Lövöldözés tört ki a texasi El Paso egyik bevásárlóközpontjában szombaton, a CNN elsődleges beszámolója szerint három embert őrizetbe vettek, legalább 18 embert lelőttek, ebből legalább 12-en életüket vesztették a hatóságok által horrorisztikusnak nevezett mészárlásban. Sok sérült élveszélyes állapotban van, így az áldozatok száma tovább nőhet

A hatóságok a Twitteren felszólították az amerikai-mexikói határon fekvő város lakosságát, hogy kerüljék el a környéket. Az üzletek nagy része bezárt, az utcák kiürültek.

A rendőrség szerint AK-47-es géppisztollyal mészároltak a tettesek.

A szemtanúk szerint egy felfegyverzett férfi már a parkolóban tüzet nyitott, majd úgy haladt a mexikói határnál található bolt felé, majd belépett, az emberek irányába tartotta a fegyverét és csak lőtt. A rémült vásárlók ahova csak tudtak, elbújtak. Végül feltartott kézzel távozhattak az üzletből, miután véget ért a dráma.

Néhány nappal korábban egy Mississippi államban lévő Walmartban öltek meg két alkalmazottat, s lövöldözés volt a kaliforniai Gilory fokhagyma fesztiválon is. Ott három ember halt meg.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.