Cipruson történt.

Hamisan vádolt nemi erőszakkal 12 izraeli turistát egy brit nő

A gyanúsítottakat elengedték, a nőt őrizetbe vették.

2019.07.28 15:12MTI

A ciprusi rendőrség vasárnap hamis vád gyanújával őrizetbe vette azt a 19 éves brit nőt, aki korábban csoportos nemi erőszak elkövetése miatt tett feljelentést izraeli turisták ellen.

A feljelentés nyomán tizenkét, Izraelből érkezett turistát fogtak el a ciprusi hatóságok július 18-án. Közülük ötöt csütörtökön elengedtek - írja az MTI. Heten továbbra is őrizetben vannak, őket a nap folyamán szabadon engedik - mondta el egy rendőrségi forrás.

A nő azt állította, hogy a fiatalok a ciprusi Ajía Napa egyik szállodájának szobájában megerőszakolták. A tizenkét izraeli tagadta ezt. Egy helyi rendőrségi forrás megerősítette: nem történt nemi erőszak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.