Baleset

Barkácsáruházba csapódott egy kisrepülő Németországban

A fából készült gép már imbolyogva közeledett az épület felé. Hárman meghaltak.

2019.07.21 09:32ma.hu

Szombat kora délután egy kisrepülő zuhant rá a németországi Bruchsal egyik barkácsáruházára. A gép az épület hátsó homlokzatának csapódott - írta a Bild.

A fából készült gépben utazó három ember meghalt, további sérültekről vagy halálos áldozatokról nem érkezett jelentés az Index szerint.

A francia kisgép német felségjelzést viselt. Azt egyelőre nem tudni, hol szállt fel és hova tartott. Elképzelhető, hogy a közeli repülőtérről indult vagy oda tartott. 

Egy szemtanú azt mondta: a gép a becsapódás előtt is már imbolyogva mozgott a levegőben. Egy jobbra forduló után vágódott neki az épületnek.

Szerencse, hogy nem az épület első homlokzatánál zuhant le, ahol a parkoló van és a vásárlók közlekednek. Több alkalmazottat így is sokk miatt kezelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.