Állati

Bizarr, űrlényszerű valami jelent meg egy férfi plafonján - videó

A férfinak fogalma sem volt, mit is lát valójában.

2019.07.09 16:17ma.hu

Rendkívül furcsa élőlény jelent meg a Balin élő Hari Toae házában, a plafonon. A férfinak fogalma sem volt, hogy mit lát valójában.

"Hagyom, hogy a házamban maradjon, de csak ma éjszakára. Nem szeretném, ha megijesztené a vendégeimet" - írta a lényről készült videó mellé. Mint írta, még sosem látott a szárnyas teremtményhez hasonlót, viccelődésből űrlénynek nevezte.

Mint később kiderült, az "űrlény" valójában egy Creatonotos gangis nevű rovar, ami a medvelepkék egy fajtája. A hím lepkéknek négy tapogatója, úgynevezett corematája van, amik nyugalmi helyzetben a testen belül helyezkednek el. A párzási időszakban ezeket felpumpálják, így messze kinyúlnak a testből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.