Tragédia

Egy falkányi kutya marcangolt halálra egy floridai férfit

A férfi holttestén több mint száz kutyaharapás nyomát találták meg.

2019.07.08 15:39ma.hu

Egy falkányi kutya marcangolt halálra egy floridai férfit - írja a CNN. A 45 éves Melvin Olds Jr. múlt csütörtökön egy erdős részen keresztül akart rövidíteni hazaútján, a kerülőúton viszont rmegtámadták a kutyák. A férfi holttestén később több mint száz harapás nyomát találták meg a hatóságok.

A környéken eddig hat kutyát fogtak be, feltételezések szerint közük lehetett a brutális támadáshoz. A harapásuk nyoma megegyezik a férfin ejtett sebek nyomával, ez azonban önmagában még nem bizonyító erejű - közölte a helyi rendőrség. A hatóságok még egy DNS-vizsgálatot is elvégeznek az ügyben. Azt egyelőre nem árulták el, hogy milyen fajta kutyákról van szó, ám felhívták a környéken lakók figyelmét az agresszívnek tűnő kóbor ebekre.

A megtámadott férfinak öt gyermeke és egy unokája volt. Felesége elmondta, hogy már korábban is láttak a környékükön egy falkányi kutyát. "Párszor rám morogtak, de sose jöttek felém. Sosem támadtak meg, vagy fenyegettek azzal, hogy megharapnak. Sose volt ilyen érzésem" - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.