Kedvtelésből tartotta

Saját óriáskígyója ölt meg egy férfit Indonéziában

Indonéziában nem ritkaság a kedvtelésből tartott kígyó és az elmúlt években már több embert is megöltek az ilyen házi kedvencek.

2019.06.24 18:08MTI

Saját, kedvtelésből tartott óriáskígyója ölt meg egy férfit Nyugat-Jáva indonéziai tartományban.

A Jana nevű 42 éves férfivel akkor végzett a háromméteres piton, amikor azt mosdatni vitte. A feleség szerint az óriáskígyó szó szerint megfojtotta gazdáját.

A Bandung körzetében élő Janát úgy ismerték, mint a kígyók rajongóját, szívesen fotóztatta magát pitonokkal a vállán. Egy ideje házi kedvencként tartotta az óriáskígyót, amely pénteken megölte.

Helyi hírek szerint a férfit már el is temették, és mellette földelték el a pitont is, amelyet a feldühödött falusiak a tragédia után agyonvertek. Indonéziában nem ritkaság a kedvtelésből tartott kígyó és az elmúlt években már több embert is megöltek az ilyen házi kedvencek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.