Szerencsétlenség

Kisiklott egy vonat, legkevesebb öten meghaltak és hatvanöten megsérültek

A helyi televíziós csatornák ugyanakkor több mint száz sérültről tudnak.

2019.06.24 07:06MTI

Egy kisiklott személyvonat legkevesebb öt utasa vesztette életét és hatvanöt megsérült vasárnap az északkelet-bangladesi Kulaura településnél - közölte egy magas rangú helyi tisztségviselő.

Tofajel Ahmed szerint a fővárosba, Dakkába tartó Upaban Express szerelvényének öt vagonja egy vasúti hídon letért a sínekről, amikor azok alatt összeomlott egy áteresz.

Ahmed szerint legalább tizenöten a sérültek között válságos állapotban vannak, s folyik a kutatás az esetleg még a roncsokban rekedhetett utasok után.

A helyi televíziós csatornák ugyanakkor több mint száz sérültről tudnak. A hatóságok a balesetet követően felfüggesztették a vasúti összeköttetést az északkeleti régió és Banglades többi része között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.