Tragédia

Egymás után mentek a halálba Indiában, pedig csak segíteni akartak

Heten haltak meg a csatornában Indiában.

2019.06.16 12:27ma.hu

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint hét ember halt meg péntek este az indiai Gudzsarátban található Darshsan Hotelben, miután mindegyikük a csatornába eredt kollégája után.

Négy csatornatisztító és három hotelalkalmazott van az áldozatok között, mindegyikük mérgező anyagot lélegzett be a csatornában, esélyük sem volt kimászni. Az esetért a szállodatulajdonost tették felelőssé.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy csatornatisztító munkás túl sokáig maradt el a fertőző tartály tisztításakor, ezért 3 kollégája is utána ment, de mind már a csatorna elején meghaltak a toxikus gázok miatt.

Ezután ment értük 3 másik szállodai alkalmazott, akik szintén így jártak. Ekkor már a hatóságokat értesítették a kollégák, akik ki is szedték a hét holttestet.

A becslések szerint közel 1800-an haltak meg az elmúlt tíz évben mérgező gázok miatt csatornatisztítás közben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.