Színes

Kínos baki: macskafejű politikusok tartottak sajtótájékoztatót Pakisztánban

Véletlenül bekapcsolva maradt egy filter...

2019.06.15 11:37ma.hu

Pakisztáni politikusok sajtótájékoztatót tartottak, melyet élőben közvetítettek a Facebookon. Eddig semmi különös, ám az adásba becsúszott egy kínos hiba, a közvetítésen ugyanis bekapcsolva maradt egy filter, ami a felismert arcokra macskafüleket rak.

A Khyber Pakhtunkhwa tartományból indított közvetítést nem nézték valami sokan, ám egy kommentelő csak megjegyezte, hogy macskává változtak a politikusok.


További érdekesség, hogy pár héttel korábban a Saturday Night Live című amerikai műsorban a stáb azt mutatta be, milyen lenne, ha egy háborús övezetben az újságíró a Snapchaten keresztül tudósítana az ottani borzalmakról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.