Terrorizmus

Elfogták a Srí Lanka-i merényletek fő gyanúsítottját

Az április 21-én több Srí Lanka-i templom és szálloda ellen elkövetett pokolgépes támadokban 258 ember halt meg és közel 500-an sebesültek meg.

2019.06.15 08:24ma.hu

Elfogták és kiadták a colombói hatóságoknak pénteken a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i véres merényletek egyik valószínűsített fő felelősét - közölte pénteken az Interpol.

A nemzetközi rendőri szervezet szerint a 29 éves Srí Lanka-i Amahed Milhan Hajathu Mohamedet négy másik gyanúsítottal együtt egy meg nem nevezett közép-keleti országban fogták el, miután az Interpol feltette őt a legmagasabb szintű nemzetközi riasztást jelentő, úgynevezett vörös körözési listára.

Colombói rendőrségi források szerint az öt férfit a szaúd-arábiai Dzsiddában vették őrizetbe. Az április 21-én több Srí Lanka-i templom és szálloda ellen elkövetett pokolgépes támadokban 258 ember halt meg és közel 500-an sebesültek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.