Baleset

Leszakadt egy híd Dél-Kínában - képek

A helyszínre 11 mentőhajót küldtek, melyek az eltűntek keresése mellett a baleset okait is vizsgálják.

2019.06.14 13:10MTI

Leszakadt egy híd a dél-kínai Kuangtung tartományban péntek kora hajnalban, a helyi hatóságok két embert keresnek - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség.

A Hojüan városban található, a Tungcsiang folyót átszelő híd egy 120 méteres szakasza egyelőre ismeretlen okból omlott a vízbe. A baleset következtében két jármű a folyóba zuhant. Az egyiknek a vezetőjét, egy 44 éves taxisofőrt sikerült kimentenie a közelben tartózkodó biztonsági őröknek, a mentést végző hatóságok további két eltűntet keresnek.

A helyszínre 11 mentőhajót küldtek, melyek az eltűntek keresése mellett a baleset okait is vizsgálják.

Hojüan város Kuangtung olyan részén fekszik, melyet a múlt héten súlyos árvizek sújtottak a monszun miatt nagy mennyiségű esőzések következtében.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.