Amerikai Egyesült Államok

Felhőkarcolóra zuhant egy helikopter - képek, videó

Egy felhőkarcoló tetejébe csapódott és kigyulladt egy helikopter Manhattan belvárosában, New Yorkban, majd az utcára esett.

2019.06.11 05:04ma.hu

Drámai légi baleset történt Manhattanban, miután egy felhőkarcoló tetejébe csapódott és kigyulladt egy helikopter New York belvárosában. Az 50 emeletes épület szabályosan beleremegett az ütközésbe, a New York-iakban azonnal 9/11-es pánikot váltott ki az eset. A légibaleset magyar idő szerint hétfőn este nyolckor történt

A becsapódás után tűz ütött ki a toronyház tetején, amit idővel sikerült megfékezni, a felhőkarcolóból pedig mindenkit kimenekítettek.

Egyelőre annyit biztos, hogy a pilóta meghalt, de még nem világos, hogy van-e más áldozata is a szerencsétlenségnek. A kormányzó szerint az ügyben nincs semmilyen szándékosságra, merényletre utaló nyom. Andrew Cuomo a helikopter kényszerleszállás közben zuhant le.




Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.