Állati

Szarvasok törtek be és randalíroztak egy idős nő lakásában Indianaban

A házigazda a körülményekhez képest nyugodtan viselte a huligán szarvasok támadását.

2019.06.07 07:43ma.hu

Az Indiana államban található Decatur egyik  nyugdíjas-otthonát szemelte ki bulihelyszínnek három szarvas- írja a New York Post. Az állatok az ablakot betörve jutottak be a 74 éves lakó hálószobájába. Az idős nő még tudta értesíteni a rendőrséget, akik arra értek a lakásba, hogy az egyik szarvas a nappaliban terrorizálja a lakót. A nő járókerete a földön hevert, a szarvas pedig próbálta fellökni az asszonyt, ezért a rendőröknek kellett legyűrni az agresszív állatot, akinek két bűntársa ez idő alatt a fürdőszobában tartózkodott - írta az Index.

A rendőrök elmondták, hogy a nő nem sérült meg, és a körülményekhez képest nyugodtan viselte a huligán szarvasok támadását annak ellenére, hogy az állatoknak a rövid ideig tartó ranadlírozás is elég volt arra, hogy elég nagy károkat okozzanak a lakásban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.