Jobb élet

Egy bahreini milliomos karolta fel az utcai lámpák fénye alatt leckét író perui kisfiút

A 12 éves gyerek anyja annyira szegény, hogy nem tudják fizetni az áramot.

2019.05.28 16:51ma.hu

Bejárta az internetet a napokban a felvétel, melyen egy fiatal perui fiú ül az utcán este, és a lámpák fényében leckét ír. Mint kiderült, a 12 éves gyermek anyja annyira szegény, hogy nem tudják fizetni az áramot.

Most már remélhetőleg jobb sors vár a családra, a fotó ugyanis eljutott Bahreinbe, Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak milliomoshoz is. A férfi meglátogatta a családot, és elintézte, hogy legyen áram a házban. A milliomosnak hasonló gyerekkora volt, nagyon megérintette a kisfiú sorsa. Azt is felajánlotta, hogy kétszintesre bővíti a család házát, és Víctor iskoláját is támogatni fogja. A kisfiú egyébként rendőr szeretne lenni, mert véget szeretne vetni az országban dúló korrupciónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.