Terminátor

A rajongóinak üzent Schwarzenegger, újabb videón a támadás

Izomból hátba rúgták Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában, most rajongóinak üzent a színész.

2019.05.19 11:52ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, brutális támadás érte Arnold Schwarzeneggert Dél-Afrikában. A hollywoodi színész, producer a Johannesburg Sandton Kongresszusi Központban volt az Arnold Classic Africa sporteseményen, amikor egy férfi ugrás közben hátba rúgta.

A színész a történtek után a Twitteren nyugtatta meg rajongóit, hogy nem esett baja. A posztok alapján nemigen rendítette meg a támadás.

"Köszönöm, hogy törődtök velem, de nincs miért aggódni. Azt hittem, csak a tömeg lökdösődött, ami elég sokszor előfordul. Csak akkor jöttem rá, hogy megrúgtak engem, amikor én is megnéztem a videót. Örülök annak, hogy ez az idióta nem zavart meg engem snapchatezés közben" - írta a Twitteren a Terminátor.

Arnold Schwarzenegger arra buzdítja követőit és rajongóit, hogy ne tegyék meg a támadónak, hogy megadják neki a "tizenöt perc hírnevet", figyelmüket inkább az Arnold Classic Africa eseményen részt vevő sportolókra fordítsák. Ha pedig videót osztanak meg, akkor takarják ki a támadó arcát, és vegyék le a hangot a felvételről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.