Nem hagyták békén őket

Halálra taposott egy embert egy elefánt, miután kövekkel dobálták újszülött borját

A falusiak kövekkel dobálták az újszülött elefántborjút, az anyaállat nem tudta elijeszteni őket...

2019.05.19 11:04ma.hu
hirdetés

Halálos elefánttámadás történt Nyugat-Bengál egyik falujában, az áldozat a 27 éves Shailen Mahato. Az elefánt újszülött borját védelmezte az őt kövekkel dobáló falusiaktól, mikor halálra taposta a férfit.

A Newsflare beszámolója szerint az elefánt május 17-én adott életet borjának. Amikor ennek híre ment, Ajnashuli falu lakói odaözönlöttek, hogy megnézzék az állatot.

Néhányan azonban sajnos nem csak nézelődtek, hanem kövekkel kezdték el dobálni az elefántokat. A nőstény hiába noszogatta borját, hogy álljon fel, és induljanak el az erdőbe, a kiselefánt nem tudott lábra állni, csak feküdni tudott.

Ezután megpróbálta elijeszteni az embereket, ám ez sem sikerült, így végül rájuk rontott.

A helyszínre kiérkeztek a helyi vadvédelmi hatóság emberei, hogy segítsenek az elefántoknak visszajutni az erdőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.